ABC Translators

ABC Translators

Veelgestelde vragen

V: Blijven uw gegevens bij ABC Translators geheim?

A: Ja. Al onze vertalers hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend ten aanzien van de teksten en de informatie die zij horen en zien.

V: Hoeveel tijd kost een vertaling?

A: Afhankelijk van de complexiteit van de brontekst ligt het gemiddeld aantal woorden welke een vertaler per dag kan doen tussen de 1200 en 1800 woorden. In de levertijd, die per opdracht wordt bevestigd, is proeflezen en editing inbegrepen.

V: Hoe ben ik zeker van de kwaliteit bij ABC Translators?

A: Wij hebben een zeer breed en groot bestand met vaste klanten. Wij werken altijd samen met u als opdrachtgever, want u bent op uw terrein specialist. Onze vertalers zijn hoog opgeleide en zeer ervaren specialisten. Ze zijn vrijwel allen 'native speakers'. Bovendien worden alle vertalingen dubbel gecontroleerd.

V: Waarom zou ik betalen als ik het voor niets op internet via een vertaalcomputer kan krijgen?

A: Er bestaan vertaalcomputers, die best handig kunnen zijn, maar in zeer veel gevallen blijft de vertaling ver onder de maat. Bijvoorbeeld: je hebt een Hongaarse tekst voor je liggen. De kans dat je er 0% van begrijpt is levensgroot. Als je deze tekst met een vertaalcomputer naar het Nederlands vertaalt dan bestaat de kans dat er een grotendeels onbegrijpelijk verhaal uitrolt. Uit onderzoek blijkt dat een vertaalcomputer tussen de 0 en 40% goed vertaalt, misschien is het in een uitzonderlijk geval iets hoger, maar dan is het nog steeds niet voldoende.

© 2007    ABC Translators

Home.

Ons bedrijf.

Diensten.

Tarieven.

Veelgestelde vragen.

Offertes.

Opdrachten.

Vacatures.

Contact.